Livre d'or

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
8 messages.
Familie Oesterholt a écrit le 14 mai 2015 à 15:02
We hebben een erg leuk weekend gehad in dit huis. We waren verrast door de ruimte en de schitterende tuin ! We hebben lekker in het zonnetje gezeten en een kookworkshop gehouden in de mooie ruime keuken ! Een toplocatie voor een super gezellig familieweekend. Mayke, Myrthe, Bert, Tom, Frank, Rudy, Lia, Mia, Wilmie, Pieter, Kim, Lars, Lia Oesterholt.
Familie Dolphen a écrit le 27 avril 2015 à 16:12
Van vrijdag tot maandag samen met onze kinderen en kleinkinderen een mooi paasweekend doorgebracht. De paashaas vond het een prachtige tuin om alle paaseieren te verstoppen. De kleinkinderen hadden veel zoekplezier! Het weer is ons zeer gunstig gezind en in zo'n mooi vakantiehuis kan het niet anders dan dat we ons hier allemaal amuseren. Van dinsdag tot vrijdag brachten wij nog een aantal rustiger dagen door. De fietsroutes in de omgeving zijn ideaal om na een aantal smoefeldagen onze conditie terug op peil te brengen. We genieten hier met volle teugen. Familie dolphen uit Veurne
Francois a écrit le 25 avril 2015 à 09:11
Nous avons passé un week-end en famille fantastique, dans ce très bel endroit – à l'occasion de notre mariage – bravo pour le beau jardin et pour la superbe décoration de la maison – nous garderons un excellent souvenir de notre passage ici – Francois – Virginie van Frankrijk !
Van ons allen a écrit le 2 mars 2015 à 14:51
Wat een heerlijk en prachtig huis ! Alles is piekfijn in orde en ziet er leuk en fris uit. We hebben genoten met z'n allen tijdens ons 4e burenweekend. Het huis zal zeker aanbevolen worden bij onze kennissen ! Het liefst zouden we het huis optillen en meenemen naar Breda/Bavel zodat we er regelmatig van zouden kunnen genieten. Wat een smaakvol huis en tuin ! Families Verschoor, Driessen, van Kemenade, Wortelboer, de Beer, Hoijng, Heikens, Alferink, Ooms
Familie Aerts a écrit le 25 février 2015 à 09:48
We hebben een fantastische week gehad met onze familie. Het huis en de inrichting zijn heel erg goed. Alles is ruim beschikbaar. Goed onderhouden en verzorgd, ook de terassen en de tuin. Zeer bedankt dat we hier onze jaarlijkse familiereünie mochten hebben. Opa en oma Aerts, kinderen uit New York, Kaapstad, Warschau en Eindhoven.
Familie De Groot a écrit le 2 février 2015 à 14:49
We hebben genoten van huis en omgeving en komen graag nog eens terug.
Veerle a écrit le 19 janvier 2015 à 16:40
We hebben een superweekend gehad ! Dit huis is perfect ingericht in een mooie stijl en straalt gezellige warmte uit. Bart zal zijn 40e verjaardag nooit vergeten ! Bedankt voor de gastvrijheid en misschien tot ziens ! Veerle en Bart en familie en vrienden.
Annika – Helga – Lisa a écrit le 13 janvier 2015 à 15:37
Wat een fantastisch weekend ! België op en top ! Superhuis, superweer, superlocatie, alles was opperbest ! We hebben ons geweldig vermaakt !