Guestbook

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
8 entries.
Familie Oesterholt wrote on 14 May 2015 at 15:02
We hebben een erg leuk weekend gehad in dit huis. We waren verrast door de ruimte en de schitterende tuin ! We hebben lekker in het zonnetje gezeten en een kookworkshop gehouden in de mooie ruime keuken ! Een toplocatie voor een super gezellig familieweekend. Mayke, Myrthe, Bert, Tom, Frank, Rudy, Lia, Mia, Wilmie, Pieter, Kim, Lars, Lia Oesterholt.
Familie Dolphen wrote on 27 April 2015 at 16:12
Van vrijdag tot maandag samen met onze kinderen en kleinkinderen een mooi paasweekend doorgebracht. De paashaas vond het een prachtige tuin om alle paaseieren te verstoppen. De kleinkinderen hadden veel zoekplezier! Het weer is ons zeer gunstig gezind en in zo'n mooi vakantiehuis kan het niet anders dan dat we ons hier allemaal amuseren. Van dinsdag tot vrijdag brachten wij nog een aantal rustiger dagen door. De fietsroutes in de omgeving zijn ideaal om na een aantal smoefeldagen onze conditie terug op peil te brengen. We genieten hier met volle teugen. Familie dolphen uit Veurne
Francois wrote on 25 April 2015 at 09:11
Nous avons passé un week-end en famille fantastique, dans ce très bel endroit – à l'occasion de notre mariage – bravo pour le beau jardin et pour la superbe décoration de la maison – nous garderons un excellent souvenir de notre passage ici – Francois – Virginie van Frankrijk !
Van ons allen wrote on 2 March 2015 at 14:51
Wat een heerlijk en prachtig huis ! Alles is piekfijn in orde en ziet er leuk en fris uit. We hebben genoten met z'n allen tijdens ons 4e burenweekend. Het huis zal zeker aanbevolen worden bij onze kennissen ! Het liefst zouden we het huis optillen en meenemen naar Breda/Bavel zodat we er regelmatig van zouden kunnen genieten. Wat een smaakvol huis en tuin ! Families Verschoor, Driessen, van Kemenade, Wortelboer, de Beer, Hoijng, Heikens, Alferink, Ooms
Familie Aerts wrote on 25 February 2015 at 09:48
We hebben een fantastische week gehad met onze familie. Het huis en de inrichting zijn heel erg goed. Alles is ruim beschikbaar. Goed onderhouden en verzorgd, ook de terassen en de tuin. Zeer bedankt dat we hier onze jaarlijkse familiereünie mochten hebben. Opa en oma Aerts, kinderen uit New York, Kaapstad, Warschau en Eindhoven.
Familie De Groot wrote on 2 February 2015 at 14:49
We hebben genoten van huis en omgeving en komen graag nog eens terug.
Veerle wrote on 19 January 2015 at 16:40
We hebben een superweekend gehad ! Dit huis is perfect ingericht in een mooie stijl en straalt gezellige warmte uit. Bart zal zijn 40e verjaardag nooit vergeten ! Bedankt voor de gastvrijheid en misschien tot ziens ! Veerle en Bart en familie en vrienden.
Annika – Helga – Lisa wrote on 13 January 2015 at 15:37
Wat een fantastisch weekend ! België op en top ! Superhuis, superweer, superlocatie, alles was opperbest ! We hebben ons geweldig vermaakt !